Маслобойка для вершкового масла з нержавійки 40 л, Туреччина
Корпус маслобійки виготовлений з харчової нержавіючої сталі, що повністю виключає реакцію з молоком.
Маслобойка комплектується асинхронним електродвигуном з частотою обертання ротора 1400 об / хв і захищений від перевантажень тепловим захистом.
Технічні характеристики:
Номінальна напруга мережі, - 220 (В)
Номінальна споживана потужність - не більше 250 (Вт)
Частота обертання - 1400 (об / хв)
Вихід масла від обсягу вихідного продукту, - 40 (%)
Опис:
Маслоробки використовуються для збивання вершкового масла в побутових умовах шляхом періодичного збивання вершків до масляної пахти
Дуже жирні і загусклі вершки необхідно розбавити молоком або теплою кип'яченою водою до рідкого стану.
УВАГА: Не застосовуйте густі не розбавлені вершки або сметану в маслобійку, це призведе до зупинки двигуна і виходу його з ладу. Якщо обороти двигуна сповільнюються значить продукт потрібно додатково розбавити теплою (не більше 27 С) водою.
Застосування вершків малої жирності, придбаних через торгову мережу, не рекомендується використовувати для збивання масла.
Готові вершки або сметану заливають в бак, максимальне завантаження 15 см нижче кришки.
УВАГА: Мінімальне завантаження 5 літрів.
Після чого включають електропривод, який приводить в обертання вал з крильчаткою. Під час роботи відбувається збивання, що приводить до утворення масляного зерна і виділенню рідкої маси - пахта (сироватка).
У процесі збивання масла необхідно періодично (через 15-20 хв) робити візуальну оцінку готовності масла. Для цього відключають маслобійку та знімають кришку. Якщо масляне зерно зібралося в однорідну зернисту масу, а пахта має прозоро-білий колір, то процес вважати завершеним.
Якщо температура повітря вища за середню можна використовувати лід. Після закінчення збивання, відключивши маслобійку від мережі, і за допомогою шланга з бака в окрему ємність зливають пахту. Потім для видалення залишків пахти, в бак з залишками масла заливають холодну воду і промивають масляне зерно перемішуванням маси ложкою або дерев'яною лопатою. Для кращого очищення масляного зерна промивку повторюють.
Після закінчення промивання на рівну поверхню, що має невеликий ухил, розстеляють чистий папір або клейонку і, злегка віджавши, розкладають на ній тонким шаром для видалення залишків води з отриманого масла. Для прискорення процесу видалення води масло перемішують і розминають дерев'яною ложкою. Після видалення залишків води масло збирають в грудку. Продукт готовий до вживання або зберігання.
Після закінчення роботи маслобійкою її необхідно промити. Для цього необхідно відключити від електромережі, відкрутити гвинт фіксатор крьльчатки, зняти її і промити все гарячою водою з миючими засобами, потім протерти сухою ганчіркою, просушити і зібрати в зворотному порядку.
Характеристики
Країна виробництва
Туреччина
Виробник
Barbaros
Відгуків: 0
Немає відгуків про цей товар.
Питань: 0
Немає запитань про цей товар.
Оплата:
- Готівкою в нашому офісі
- Безготівковий розрахунок. Оплата на розрахунковий рахунок нашої компанії
- Накладенний платіж (оплата при отриманні товару).
- Кур'єрська доставка
- LiqPay - Онлайн оплата. Після натискання кнопки "оформити замовлення" ви будете перенаправлені на сторінку оплати (Комісія 2,5% за платіж)
* Оплата замовлень здійснюється в гривні.
Доставка:
- Самовивіз з нашого складу
- Нова Пошта
- Кур'єрська доставка
Ціни, наведені на сайті, вказані без урахування вартості доставки!
Вантаж страхується на повну вартість замовленого Вами товару, щоб уникнути випадків втрати або псування товару під час транспортування. Якщо ви бажаєте не страхувати вантаж на повну вартість, потрібно повідомити це менеджеру.
Ми не несемо відповідальності за пошкоджений або загублений вантаж транспортною компанією!
Замовлення приймаються до 14:00 для відправки в той же день.
При замовленні товару якого немає в наявності (під замовлення) необхідно: зробити замовлення через сайт або зв'язатися, з менеджером для уточнення більш точного терміну доставки і ціну.
Схожі товари